Badeværelse eller toilet til fitness rummet

Som titlen ganske rigtigt antyder, er vi igang med at bestemme os for, om vi skal have lavet et nyt badeværelse eller blot et toilet til fitness lokalet. Hvis du sidder og tænker, at folk naturligvis skal kunne gå i bad efter træning, har du helt ret – men husk på at alle dem, der bruger faciliteterne også selv har et badeværelse på deres hotel værelse. Derfor ved vi ikke, om det bliver til det helt store, når vi går igang med at renoverer her til sommer. Et andet punkt, som vi bliver nødt til at tage med i betragtning, er de omkostninger der følger med en større renovering. De er ikke til at komme udenom – og vi ved af erfaring, at det typisk bliver en del dyrere, end man regner med umiddelbart. Disse dele er ting, som vi skal have med i vores tanker, inden vi beslutter os for hvilken vej at gå.

Badeværelse er den dyre – men gode løsning

Når vi skriver, at gæsterne på hotellet har deres eget badeværelse, er det naturligvis rigtigt. Men det ændrer ikke på, at det ville være mere komfortabelt at kunne gå direkte i bad efter træning – uden at man skal stå og lugte i elevatoren eller på trapperne, som man sikkert får svært ved at løbe op ad, når alle kræfterne lige er blevet brugt på vægte og motioncykler. Nu er det tid til at slappe af og det gør mange bedst i et lækkert bad – omend det er bruse bade eller kar.

Når badeværelset skal bestilles

Vi har i fjor haft erfaring med at bestille renovering af badeværelse til hotellets øverste etager. Både vandrør og toiletter var i så dårlig stand, at man næsten skulle tro, at det var løgn. Men det var det bestemt ikke, og det blev en giftig affære, at få det hele ordnet. Specielt var det svært for den pågældende fagmand og hans svende, at få arbejdet færdigt til tiden. Det mener vi er noget af det vigtigste – for i dag er der ikke nogen, der ønsker at sidde i et skur i gården og puste grise op, når man selvsagt forventer både eget bad og toilet.

Vi har set på nogle forskellige udbydere af badeværelser, men har endnu ikke besluttet os for hvem, vi skal bestille fra. Der har været nogle af de mere kendte navne i blandt – men særligt en fagmand med en hjemmeside, der kan måle op og give priser på materialer, mens man søger, har vi nu set os varme på. Man kan udfylde en lang række informationer derinde og derefter beregner hjemmesiden selv prisen for hvor meget, det nye badeværelse kommer til at koste i sidste ende. Ligeledes kan man vælge fliser til og fra på både vægge og gulve, hvor vi om ikke andet vil mene, at de altid skal være.

Vi vil gerne lægge op til, at I alle stemmer om hvad, der vil være bedst her på siden. Herunder har vi indsat et billede, som viser hvordan, et potentielt badeværelse kan komme til at tage sig ud. Et godt råd her til sidst til alle, der selv overvejer at bestille et badeværelse – holde øje med badeværelse pris og sørg for at holde øje med leverings detaljerne.

badeværelse pris