Brug det rigtige shampoo til dit hår

Der kan være meget forskel på shampoo til ens hår og derfor kan det være vigtigt, at vælge den rigtige, således at du ikke ødelægger dit hår, men tværtimod holder det sundt og raskt. Lider du ofte af tørt hår, bør du overveje kraftigt at bruge en shampoo, hvori der er masser proteiner og fugt til dit hår, således at det kan blive sundt igen.

Det forekommer ofte at tørt hår kommer af for mange varmestylings produkter, såsom glattejern eller hårtørrer, hvor der ikke bliver brugt varmebeskyttelse. Har man tørt hår, ser det ofte kedeligt og slidt ud og mangler en flot glans og smidighed. Vælger du derfor en shampoo til tørt hår, kan du være sikker på, at få den flotte glans tilbage i håret igen.

Derudover findes der shampoo til både tør hovedbund, shampoo imod skæl og en masse andre.

Shampoo til farvet hår

Du er måske netop lige kommet hjem fra frisøren efter du har fået farvet dit hår og håber at din hårfarve, vil holde så længe som muligt. Du er måske oveni købet blevet tilbudt forskellige produkter hos din frisør, som skulle være god til netop din hårfarve?

Du synes måske prisen var lidt for pebret hos din frisør og vil i højere grad selv hellere hjem på in computer og kigge efter selvsamme shampoo, men til en billigere pris.

Der kan være mange penge at spare ved at købe sine hårprodukter over internettet, fremfor hos ens frisør. De mærker som du bør fokusere på, når du leder efter shampoo til farvet hår er henholdsvis Redken Color Extend og Sebastian Volupt.

Begge mærker har altid stort fokus på kvalitet og gode priser samt at give ekstra og fornyet energi til dit hår og hjælpe med at holde på farven så længe som muligt.

Både Redken Color Extend og Sebastian Volupt er begge mærker, som du kan finde inde på Modejagten.dk, som er en side, der har samlet produkter fra henholdsvis Zalando.com, Boozt.com og mange flere. Dermed behøver du ikke gå ind på flere sider fremadrettet, men kan i stedet nøjes med at klikke dig ind på Modejagten.dk.

Vask dit hår rigtigt

Vi har alle forskelligt hår, men en ting er sikkert og det er, at du ikke bør vaske dit hår med shampoo hver dag. Dit hår bliver fedtet, hvis du vasker det hver dag, da din hovedbund producere talg, der er med til at fungere som hudens beskyttelse.

Vasker du dermed dit hår hver dag med shampoo, fjerner sæben det naturlige og beskyttende fedtlag i din hovedbund samt din hud og derimod bliver der igangsat en overproduktion.